D . i z a j n .com

Logo za Hominis

Izrada logotipa za Hominis, firmu koja se bavi koučingom i obukom zaposlenih. Prosto smo se poigrali tipografijom i dobili zanimljivo rešenje gde slovo O igra centralnu ulogu i sa svojim kružnim oblikom asocira na ono šta krug već standarno znači - zaokruženost, celovitost, savršen oblik, čovek, itd. 

Nastavi sa čitanjem

FVS sajt

Izrada sajta za FVS.rs. Pored stranice "usluge" naglasak je bio na stranici "rental". Radjeno oko 2013 godine. 

Nastavi sa čitanjem

Sajt od jedne stranice - Swimgym

Nova rečenica koju često čujem je kako pored Facebooka i Instagrama sajt više nije ni potreban ali ipak mora da se ima. No to je tema za jedan duži članak. Ovde želim samo da pokažem sajt od jedne stranice urađen za Swimgym - svet sporta, plivanja i rekreacije. 

Nastavi sa čitanjem

Šta je loš sajt?

Kada kažemo "loš sajt" to može puno toga da znači. Nekad je on samo ružan ali je funkcionalno dobar a nekad ima puno tehničkih detalja koji nisu dobri.Ovde ćemo napraviti listu kad je sajt loš. 

Nastavi sa čitanjem

Photopea

Besplatan web Photoshop klon. 

Naleteh na jednom forumu na link ka ovom sajtu. Očekivao sam bagovitu i loše dizajniranu alatku ali sam pogrešio u svemu. Program lepo radi posao, ima puno mogućnosti, možda najbitnije spomenuti da možete ubaciti fontove prostim prevlačenjem istih kao i to da kada se učita program možete koristiti offline. Kada završite možete snimiti kao PSD fajl i kasnije ga normalno nastaviti editovati u pravom Photoshop-u. 

Nastavi sa čitanjem

Sajt za Plesni Centar

Novi plesni centar je u gradu! .. i treba im sajt :) Predivna saradnja i razumevanje sa klijentom oko izrade sajta. Možda najbitniji zahtev je bio da sajt bude čist, beo, pregledan. Mislim da smo u tome uspeli.  

Nastavi sa čitanjem

Jednostavan sajt za rentiranje automobila

Iskreno nikad nisam rentirao automobil ali jedne nove godine sam ozbiljno razmatrao tu opciju i gledao kakve su cene i uslovi. To je bio moj jedini dodir sa sajtovima te vrste ali sam ih tada gledao kao običan klijent.

Nastavi sa čitanjem

Web za FlyNG - simulator letenja

Izrada responsive, "One page site", web stranice za firmu FlyNG koja ima fantastičan simulator letenja Boeing aviona. Pošto smo lično isprobali njihov simulator možemo vam samo preporučiti da ih posetite i osetite tu čar letenja. 

Nastavi sa čitanjem

fvs Kids sajt

Jedan mali sajt sa pregršt informacija za "fvs Kids" studio za fotografisanje dece. Napravili smo i sistem sa šifrom za pristup svim FVS klijentima kako bi mogli da pristupe svojim galerijama.

Nastavi sa čitanjem

Sajt za fotovideo.rs

Foto Video Studio je čudan naziv firme ali bar vam je odmah jasno čime se bave. To je jedan od naših najačih wedding studia i za njih smo radili sajt na tri jezika. 

Nastavi sa čitanjem

Kalendar 2018

Font, editable, illustrator (srpski - english)

Spremili smo vam kalendar za 2018 godinu u vektorskom formatu, editabilan, u fontu. Na srpskom i engleskom jeziku. Ovog puta dajemo vam malo više fajlova, pored standardnog kalendarijuma tu je i kalendar po mesecima, kao i veliki planer za firme. Sve u PDF i Illustrator formatu - Download.

Nastavi sa čitanjem

Evo ovaj logo sam izabrao!

U firmi u kojoj radim dobijem nalog da brzo napravim logo za nekog, nečijeg drugara/saradnika, nekoga ...  Ne sećam se sad tačno koliko vremena sam potrošio ali nabacao sam puno predloga što sam brže mogao i poslao na email koji sam dobio. Dobio sam replaj sutradan da je sve super i da će se uskoro javiti šta je izabrao. 

Nastavi sa čitanjem