D . i z a j n .com

Evo ovaj logo sam izabrao!

U firmi u kojoj radim dobijem nalog da brzo napravim logo za nekog, nečijeg drugara/saradnika, nekoga ...  Ne sećam se sad tačno koliko vremena sam potrošio ali nabacao sam puno predloga što sam brže mogao i poslao na email koji sam dobio. Dobio sam replaj sutradan da je sve super i da će se uskoro javiti šta je izabrao. 

zetra predlozi

Od tada je prošlo oko šest meseci. Posao zaboravljen, nikad spomenut, fajlovi stoje u nekom folderu koji svo ovo vreme ni krajičkom oka nisam video. Vama je već jasno i ne možete se iznenaditi kao ja tog dana kada je u kancelariju, koja je inače velika i ima nas dosta i uvek je neka gužva i galama - u koju je ušao dečko i rekao "Evo izabrao sam logo za Zetra logistics!". 

Uhvatio me je u sred posla u koji sam se zadubio i presekao sa izjavom kao da smo juče pričali o tome. Prvi sekund sam bio u šoku tipa "O čemu priča ovaj lik?!?" ali mi je to ime Zeeetttrrrraaa negde odzvanjalo kao da sam čuo za to. Brzo samu Total Commanderu ušao u svoj folder i krenuo da kucam zet..r... i pojavio se folder. Otvorio sam radni fajl i šta se dalje desilo nije bitno. 

Zetra Logistics logo transparentan

Naravno ovo nije prvi a verovatno ni poslednji logo koji sam radio i koji je hitno potreban :)

Oznake: logo, portfolio, Bla bla, dizajn