D . i z a j n .com

Animacija za led sisteme

Klijentu je trebala animacija za led sisteme koji će biti prikazivani na košarkaškim utakmicama. Trajanje animacije je 15 sekundi i za to vreme smo želeli reći što više informacija što je dodatno otežalo posao. 

Brendovi koji su već poznati imaju tu pogodnost da ne moraju reći sve u svojim reklamama. Eneos koji je svetski poznat brend u našoj zemlji još uvek treba klasičniji pristup. 

Kod led animacija koje se prikazuju za vreme sportskih događaja i koje skoro uvek stoje sa strane terena imamo specifičan format. On najviše podseća na web banere samo što ovde imate spojeno po dužini i po nekoliko led ekrana. Pošto će se reklama prikazivati pod raznim okolnostima broj spojenih ekrana nije uvek isti. Zato smo radili animaciju za samo jedan ekran koji se onda multiplicira. 

Eneos led animacija

Za ovih 15 sekundi preneli smo sledeće informacije

  • ime brenda
  • namena proizvoda
  • zemlju porekla
  • postojanje generalno distributera
  • naziv firme

Informacija o "generalnom distributeru" je bitna kako bi korisnici stekli poverenje u autentičnost brenda. U auto industriji često možete čuti polemiku da li su ovi ili oni delovi originalni. Eneos je na našem tržištu tek par godina prisutan i zato je bitno da korisnici znaju da kupuju originalno japansko ulje. 

Primetićete i postojanje jednog detalja - košarkaška lopta koja odskače. To je zato što se ova led animacija prikazuje samo na košarkaškim utakmicama. 

Par realnih fotografija iz Beogradske Arene. 

Arena, Beograd, kk utakmica
Arena, Beograd, kk utakmica
Arena, Beograd, kk utakmica
Arena, Beograd, kk utakmica

 

Oznake: portfolio, animacija