D . i z a j n .com

Izrada i održavanje sajta za Skills.rs (2007)

Gospodin Dragan Đorđević, vlasnik firme Skills od samog početka prati razvoj tehnologije i interneta i trudi se da to maksimalno iskoristi u svom poslovanju!

Skills logoNegde 2007. godine Skills je želeo da pojača svoje prisustvo na internetu i pored novog sajta krenuo je u stvaranje jednog online časopisa, tada se sto popularno zvalo "E-Zine".

Plus stvorili smo jedan sistem mini sajtova za svakog klijenta i za svaki događaj ili obuku. Tako klijenti, za svoje zaposlene, na jednom mestu imaju sve informacije vezano za obuku ili team building. Sistem je potpuno fleksibilan tako da se bilo koji sajtić može razviti u veliki sajt sa neograničenim brojem sadržaja. Alatka vrlo korisna HR-ovima i rukovodiocima klijentskih firmi. 

 E-Zine "Management News & Views", ustvari newsletter sistem je bio veoma popularan i što je najvažnije kvalitetan. Mesečno se objavljuje 12-15 većinom autorskih članaka iz uske oblasti ljudskih resursa i obuke zaposlenih. 

Sam sajt je bio išao na dva jezika, drugi je naravno Engleski i bio je prepun informacija o firmi, iskustvu, o samim obukama, o vrednostima i ciljvima, itd. Naravno sekcija novosti koja se redovno ažurirala kao i tizeri ka newsleetter-u. U vreme kada Facebook i Linkedin nisu bili toliko zastupljeni bilo je veoma bitno redovno ažurirati svoj sajt - on je bio glavni izvor informacija. 

skills ezine prtsc

skills naslovna prtsc

Od tada tehnologija je napredovala, svest poslovnih ljudi o internetu je sada mnogo veća, pa se tako i Skills menja i napreduje

Ovo je samo jedan segment online prisustva firme Skills, o ostalim projektima i sajtovima u nekom drugom članku.

Oznake: portfolio, sajt, web dizajn, izrada sajta