D . i z a j n .com

Kalendar 2018

Font, editable, illustrator (srpski - english)

Spremili smo vam kalendar za 2018 godinu u vektorskom formatu, editabilan, u fontu. Na srpskom i engleskom jeziku. Ovog puta dajemo vam malo više fajlova, pored standardnog kalendarijuma tu je i kalendar po mesecima, kao i veliki planer za firme. Sve u PDF i Illustrator formatu - Download.

Za one lenje napravili smo i verziju sa tamnom pozadinom. Sve možete lako izmeniti i adaptirati u Illustartoru. Jedino što trebate paziti neki nam je fajl ostao u RGB pa obratite pažnju i prebacite ga u CMYK.

Kalendarijum 2018 beli 1
Kalendarijum 2018 crni 1

 

Mesečni kalendar

Još jedna novina je mesečni kalendar (samo na srpskom jeziku). Možete odštampati na kućnom štampaču a za ozbiljiniju štampu i dizajn pozovite nas.

kalendar meseci 2018 2
kalendar meseci 2018 3

 

Univerzalni planer

Planer je odlična stvar za firme. Odštampa se, recimo, na 2 metra širine i cele godine možete upisivati poslove, zadatke, godišnje odmore i slično.

kalendar univerzalni 2018 2

 

Skinite kalendarijum, mesečni kalendar i planer za 2018 na srpskom i engleskom. Editabilan u Illustratoru. 

Falovi u zip-u

Dowload - Kalendar_2018.pdf

Update: Otkrivena je greška u fajlovima gde su prikazani praznici. Uskrs i veliki petak su bili pogrešno stavljeni nedelju dana kasnije. Fajlovi su sada ažurirani i možete ih skinuti ponovo. Veliki petak treba da bude 6. aprila a Uskrs 8. aprila za 2018 godinu. 

Oznake: free, kalendar